Kryetari i FFM-së, vizitoi Komunën e Studeniçanit

vull

Kryetari i Federatës së fudbollit të Maqedonisë së Veriut z.Muhamed Sejdini i shoqëruar edhe nga kryetari i Komunës së Çairit z. Visar Ganiu, qëndruan për vizitë zyrtare në Komunën e Studeniçanit, të cilët u mirëpritën nga kryetari i Komunës së Studeniçanit z. Azem Sadiki.

Temë e bisedës ishte bashkpunimi i FFM-së dhe Komunës së Studeniçanit për realizim të projekteve konkrete për zhvillimin e sportit në Komunën e Studeniçanit.

Next Post

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në partneritet me Odën e Afarizmit të Kosovës dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, këtë vit organizuan për herë të parë ngjarjen rajonale B2B.

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në partneritet me Odën e Afarizmit të Kosovës dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, këtë vit organizuan për herë të parë ngjarjen rajonale B2B. Ideja e kësaj ngjarjeje ishte që të ketë B2B takime mes kompanive rajonale, përfshirë ato nga Republika e Maqedonisë së […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: