Kv,,Universiteti i Tetovës,, 3-0 Kv,, Univerzitet Goce Dellçev,, Shtip

vull
Fitore e rradhës së vajzave të Universitetit të Tetovës edhe pse kishim mungesën e tre lojtareve,aritëm të trimfojmë gjatë këtij takimi.
Vazhdojmë në ngritje tabelare
Urime vajzave për fitoren dhe mundin,
Faleminderit gjithëve për mbështetjen
Shpresojmë të kthehemi më të forta/ë në ndeshjet e ardhëshme
Next Post

BFI, për intensifikim të raporteve më SHBA-të, vendet mike si dhe organizatat ndërkombëtare

Kandidati për Reis i Bashkësisë Fetare Islame të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Prof. Dr. Qani Nesimi zotohet që do të vazhdojë bashkëpunimet direkte, konkrete dhe të frytshme me SHBA-të, të gjitha vendet mike dhe me organizatat ndërkombaëtare për ti dhënë shtysë të re Bashkësisë Fetare Islame drejt progresit të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: