Lidhja Futbollistike Komunale – Tetovë, akuza për ndërhyrje politike

Kohanews Admin

Lidhja Futbollistike Komunale  e Tetovës për ditën sotme kishte caktuar mbajtjen e Kuvendit të Rregullt Zgjedhor, mirëpo i njejti nuk do të mbahet shkaku i pengesave institucionale përmes shkeljes flagrante të ligjit dhe mos respektimin e vendimeve gjyqësore. Regjistri Qendrorë i Republikës së Maqedonisë ditën e djeshme ka njoftuar  se ka sjell  se ka anuluar vendimin e  e Gjyqit të Shkallës së Dytë të Apelit dhe në kundërshtim me gjitha normal ligjore në LFK Tetovë kthehet kryetar personi që ka humbur të gjitha gjygjet e mundshme.

Lidhja Futbollistike Komunale – Tetovë, përmes një press-konference ka njoftuar se është pamundësuar mbajtja e Kuvendit të rregullt zgjedhor. Duke akuzuar për ndikime partiake, ata thonë se Regjistri qendror për kryetar të Lidhjes Futbollistike Komunale  të Tetovës, përsëri kthen personin I cili nga  viti 2016 është me mandat të skaduar dhe i cili është edhe i pezulluar nga  Federata e Futbollit të Maqedonisë së Veriut.

FISNIK HISENI – KRYETAR I LFK TETOVË 

“Nga kjo situate që ndodh me  LFK Tetovë, përsëritet për here të dytë që Lidhja jonë i pamundësohet  të merr pjesë në Kuvendin Zgjedhor  të FFM-së me ndihmën e personit të njëjtë dhe politikës nën përkrahje të Partisë Maqedonase  në pushtet” 

Në bazë të këtij vendimi të Regjistrit Qëndrorë, LFK e Tetovës mbetet  pa përfaqësim në FFM dhe si pasojë, sic thonë drejtuesi aktual të LFK-Tetovë, të gjitha  klubet e rajonit të Tetovës vazhdojnë të mbeten të paralizuara.

MUJDIN ISMAILI –KOMISIONI PËR ORGANIZIMIN E KUVENDIT ZGJEDHOR

“Potencojmë se Tetova  dhe  futbolli tetovar nuk duhet të drejtojë gishtin ka askush tjetër, pasi për here të dytë në histori penalizohet  nga personat  e njejtë që bëhen vegël e politikave  fatkeqësisht të pales maqedonase

Fisnik Hiseni ka komentuar edhe qëndrimin e KF Shkëndija, qëndrim ky i publikuar përmes një komunikate.

FISNIK HISENI – KRYETAR I LFK TETOVË 

Sa i përket Shkëndijës dhe vendimit që Shkëndija ka marr, besoj që ato kanë politikat e veta dhe shpresojmë që ato të drejta shpresoj që ti kërkojnë në Kuvende e jo jashtë saj. Mirëpo  ky është vendimi dhe  kryesisë së KF Shkëndija

Kryesia aktuale e LFK-së, thotë se të gjithë këto probleme shkaktohen me qëllim të pengojnë rizgjedhjen e Kryetarit të Federatës së Futbollit, Muhamed Sejdinit duke shpresuar se organet kompetente do t`I rishikojnë vendimet e tyre.

Next Post

Drejtori i FSSH Ahmeti takoi përfaqësuesit e qendrave të dializës

Sot, drejtorët e Fondit të Sigurimit Shëndetësor, Faton Ahmeti dhe Stevo Krstevski, realizuan takim pune me përfaqësuesit e qendrave të dializës me të cilat Fondi ka lidhur marrëveshje. Në këtë takim pune ishte i pranishëm edhe Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce, në përputhje me përgjegjësitë e tij, shprehu interes për […]

Subscribe US Now