Manchester United nuk arriti të mbijetojë në grupin e vdekjes

vull

Manchester United nuk arriti të mbijetojë në grupin e vdekjes pavarësisht nga fakti se iu duhej vetëm një pikë për çerekfinalet. Ronaldo u largua nga Camp Nou i lumtur me dy penallti, dhe Lazio pas një pauze prej 20 vjetësh do të ndiejë një performancë në fazën e eliminimit të Champions League.

GRUPI E

Chelsea – Krasnodar 1: 1

Rennes – Sevilla 1: 3

Chelsea 14, Sevilla 13, Krasnodar 5, Rennes 1

GRUPI F.

Lazio – Club Brugge 2: 2

Next Post

Ka mbi 1600 km diapazon elektrik dhe është më i lirë se Tesla

Siç sugjeron emri i tij, Aptera 3 ka tre rrota, dhe në shikim të parë zbulon një arsye të qartë për një zgjedhje të tillë. Gjegjësisht, ky automjet ka një formë jashtëzakonisht aerodinamike me një koeficient të rezistencës së ajrit prej vetëm 0.13, kështu që i nevojiten mesatarisht vetëm 100 Wh […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: