Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

McGregor konfirmoi një revansh që bota mezi po e pret

1 min read

CONOR McGREGOR ka zbuluar në profilin e kundërshtarit të tij në Instagram dhe një datë për luftën e tij të radhës. Edhe një herë, për herë të tretë në karrierën e tij, ai do të hyjë në një kafaz me Dustin Poirier. Lufta është planifikuar të zhvillohet në 10 korrik.

Poirier la të kuptohet në atë luftë disa ditë më parë, por tani ajo është zyrtare sepse të dy luftëtarët kanë nënshkruar një kontratë. Kjo duhet të jetë lufta kryesore e mbrëmjes në UFC 264, dhe fituesi duhet të ketë një shans për të sulmuar rripin e kampionatit në peshë të lehtë.

McGregor njoftoi luftën në stilin e tij. “Lufta është rënë dakord. Më 10 korrik, ju do të shihni kush dhe çfarë është Mac në të vërtetë.