Ministri Filipçe: Bravo djem maqedonas!

vull

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dërgoi urime të sinqerta për suksesin historik të kombëtares maqedonase të futbollit dhe vendosjen në Kampionatin Evropian. Sidoqoftë, ai theksoi që duhet të respektohen masat e mbrojtjes sepse pandemia e koronavirusit nuk ka mbaruar ende.

“Bravo djem maqedonas! Urime, ju po shkruani histori! Një ditë e shkëlqyeshme për një festë të merituar, por unë ju kërkoj ta bëni me respekt të masave të mbrojtjes. Entuziazmi është i madh, por unë besoj se ky është vetëm fillimi i festimeve të sukseseve të ekipit kombëtar të Maqedonisë,” shkroi Filipce. 

 

Next Post

Takim i Kryeministrit Zaev me ambasadorin italian Sillvestri: Republika e Maqedonisë së Veriut i përket Evropës

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, u takua me Andrea Sillvestri, ambasadori i ri i Republikës së Italisë në vend. Në takim u shpreh mbështetja e Italisë për integrimet euroatlantike të vendit tonë. U konstatua se Republika e Maqedonisë së Veriut në mënyrë historike, gjeografike, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: