Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Misteri u zgjidh: Barcelona zbulon se cili lojtar i ekipit të parë trashëgoi “10 -ën” e Messit

1 min read

Barcelona me një video të bukur dhe njoftoi për publikun se “10” -ja e re e ekipit të parë do të jetë Ansu Fati, shpresa e madhe e futbollit që me siguri shpreson se numri i ri do t’i sjellë atij shumë fat.

Ansu Fati iu nënshtrua disa operacioneve në gju sezonin e kaluar dhe tani i ka kapërcyer më në fund problemet e tij shëndetësore, dhe përballë sfidave të mëdha që pasojnë, ai mori një përgjegjësi që patjetër do t’i sjellë presion shtesë.