Modric, Rodriguez, Bale dhe Jovic në listën e transferimeve

vull

Zakonisht Spanja “Marca” mirë e informuar pretendon se Zinedine Zidane dhe Real Madrid kanë përgatitur një listë të lojtarëve që do të shiten në dritaren e transferimit të verës, dhe përfshihen emra të mëdhenj si Luka Modric, Jaime Rodriguez, Gareth Bale dhe Luka Jovic.

Bale, natyrisht, nuk ka qenë në planet e Zidane për një kohë të gjatë dhe ai do të jetë më i vështiri për t’u shitur për shkak të pagës së tij vjetore prej mbi 33 milion eurove, dhe Rodriguez nuk arriti të marrë një vend.

Modric vazhdoi të ishte lojtar i rregullt i skuadrës së parë këtë sezon, me 40 paraqitje në të gjitha garat, por duke qenë se ai tashmë është 34 vjeç, “mbretërit” nuk po shohin për të ardhmen këtu.

Next Post

MPB-ja informon në lidhje me publikimin e ministrit të Punëve të Brendshme dr. Agim Nuhiu për nënshkrimmin e akteve juridike për vendosjen e mbishkrimeve dy gjuhësor

Ministria e Punëve të Brendshme në lidhje me publikimin e ministrit të Punëve të Brendshme dr. Agim Nuhiu për nënshkrimmin e akteve juridike për vendosjen e mbishkrimeve dy gjuhësore në uniformat e Policisë, si dhe intepretim ligjor në lidhje se ç’farë duhet Ministria e Punëve të Brendshme të ndërmerr periudhën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: