NDËRPRITET BASHKËPUNIMI ME TRAJNERIN BRUNO AKRAPOVIQ!

vull

KF Shkëndija njofton se trajneri Akrapoviq nuk do të jetë më shef i stafit teknik të kuqezinjve, pasi me marrëveshje të dyanshme është ndërprerë bashkëpunimi. Klubi dhe tekniku Akrapoviq kanë konsideruar se ndërprerja e bashkëpunimit në këtë moment është në të mirë të të dyja palëve.

Me këtë rast, KF Shkëndija falënderon trajnerin Akrapoviq për kontributin e dhënë gjatë periudhës përderisa e drejtoi skuadrën kuqezi, dhe i dëshirojmë shëndet dhe shumë suksese në karrierën e tij si trajner.

Next Post

Fatmir Dehari: Shqiptarët në Kërçovë kanë qenë, janë dhe mbeten shumicë

Qarqet destruktive, individë ,portale, parti politike e patriota të rrejshëm, pa ndalur vjellin vrerë në mënyra të ndryshme për të penguar e minimizuar punët e mbara. Proceset që janë në favor të shoqërisë t’i gjykojmë me tone pozitive. Punojmë për arritje dhe pa pargjykime të konkludojmë rezultatin e punës. Shqiptarët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: