Niki Lauda shuhet në moshën 70 vjeçare

vull

Piloti i Formula 1 u bë i famshëm me aksidentin në Nürburgring në vitin 1976, ku Ferrari del nga pista dhe merr flakë. 200 litra benzinë ishin derdhur. Niki Lauda kishte humbur helmetën, mbrojtësja e fytyrës nuk ishte aq e fortë sa sot- djegiet e fytyrës më vonë u kthyen në shenjën dalluese të tij.


Forca e pilotit habiti atëherë botën: 42 ditë më vonë Niki Lauda ulet sërish në sediljen e Ferrarit, edhe pas aksidentit ai bëhet sërish kampion bote. Niki Laudas iu transplantua vitin e kaluar një mushkëri e re, pas kësaj rehabilitimi ishte shumë i vështirë. Ai lë pa gruan dhe 5 fëmijë.

Next Post

Mos e harroni Naser Eshrefin nga Shkupi, e dënuan 20 vite pse u mbrojtë nga…

Shkruan Xhem Baruti Lamallari : “..Ky djalosh që e shihni, është Naser Eshtrefi nga Saraji i Shkupit..! ..Fati i keq i Shqiptarëve në Maqedoni, e gjeti edhe Naserin 17 vjeçarë, atë kohë në 2016, tash 20 vjeç. ..Naserit iu vërsulen babë e birë (20 dhe 45 vjeqarë) të nacionalitetit sllav […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: