Një hetim ka nisur kundër shoferit të Maradonës

vull

Në Argjentinë, hetimi për vdekjen e një prej futbollistëve më të mirë të të gjitha kohërave, Diego Maradona, vazhdon. Ikona e futbollit argjentinas, vdiq më 25 nëntor, nga edemë akute e mushkërive. Prokuroria nisi një hetim menjëherë pas vdekjes së Maradonës.

Kursi i hetimit deri më tani ka treguar se ka pasur shumë lëshime në trajtimin e tij.

Maradona u lëshua për trajtim në shtëpi disa ditë para vdekjes së tij pasi iu nënshtrua një operacioni në tru.

Prokurorët kanë bërë thirrje për një hetim ndaj shoferit të Maradonës, Maximilian Trimarci, i cili pretendoi se ai nuk ishte në shtëpi kur vdiq futbollisti i famshëm, por kamerat dhe të dhënat e telefonit celular treguan të kundërtën.

Prokuroria urdhëroi kontroll në shtëpinë e tij dhe konfiskoi celularin dhe kompjuterin e tij. Ai u pa disa herë duke hyrë dhe dalë nga shtëpia. 44-vjeçari është vëllai i llogaritarit të Maradonës.

Next Post

Deputetët duhet të votojnë për shpalljen e një gjendje krize deri më 30 qershor dhe Ligjin për Regjistrimin, në leximin e parë

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë Veriore sot pritet të mbajë tre seanca plenare, njëra prej të cilave do të adresohet nga Presidenti – fjalimi i rregullt vjetor, seanca e dytë e 25-të në të cilën ka përfunduar debati për disa pika të rendit të ditës dhe duhet të votohet për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: