Next Post

Kreu i Kërçovës, Dehari: Forcën e gjej në popull dhe nga populli

Me rastin e vitit të zgjedhjeve lokale, kryetari Kërçovës, Fatmir Dehari, në një intervistë ka theksuar rëndësinë e kulturës institucionale që ka instaluar BDI-ja në qeverisjen lokale dhe çështjet që ngrit për cilësinë e jetës së qytetarëve kërçovar. Qëndrimi i qytetarëve të vjela nga anketat, janë udhëzime për qeverisjen e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: