Nxehen gjakrat, Miller godet Joshuan gjatë konferencës për shtyp (Video)

KohaNews

Nxehen gjakrat, Miller godet Joshuan gjatë konferencës për shtyp.

‘Plas’ gjatë konferencës për shtyp, shikoni si Miller godet Joshuan

Nuk ka kaluar pa incidente dhe momente tensioni konferenca e parë mes Anthony Joshua dhe Miller Jarell.

Në qershor, numri një i botës në peshat e rënda do të sfidohet nga boksieri amerikan, Miller Jarell në SHBA.

Shtyrja nuk ishte e përmasa të lehta, duke bërë që ekipet e sigurisë të reagojnë menjëherë, për të parandaluar një incident të mundshëm.

Next Post

Së shpejti Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut duhet të miratojë Propozim-ligjin për themelimin e Inspektoratit për përdorimin e gjuhëve

Zëdhënësi i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Muamet Hoxha në takim me gazetarët theksoi se brenda 15 ditësh Ministria e Drejtësisë duhet të dorëzojë deri në Qeverinë e RMV Propozim-ligj për themelimin e Isnpektoratit për përdorimin e gjuhëve. Themelimi i Inspektoratit është obligim që del nga Ligji për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: