Parlamenti Studentor i UT-së organizoi turnirin pranveror në futboll të vogël

vull

Parlamenti Studentor i Universitetit të Tetovës e organizoi turnirin e radhës në futboll të vogël.
Në këtë aktivitet morën pjesë 16 ekipe të përbëra nga studentë të të gjitha fakulteteve të Universitetit tonë.
Për fituesit e tre vendeve të para u ndanë kupa dhe disa shpërblime simbolike.

Në ndeshjen finale që u zhvillua sot ( 22 prill 2019), i pranishëm ishte edhe Rektori, Prof. Dr. Vullnet Ameti, bashkë me disa dekanë, profesorë dhe studentë.

Next Post

Fakulteti Juridik i UT-së debatoi për lajmet e rrejshme dhe rrezikun prej tyre

Fakulteti Juridik i UT-së debatoi për lajmet e rrejshme dhe rrezikun prej tyr Fakulteti Juridik i Universitetit të Tetovës, përkatësisht Klubi debatues, sot organizoi debat me temë: “Profilet e rrejshme-lajmet e rrejshme, ndikimi dhe rreziku prej tyre”. Ky debat u mbajt pas vizitave që ka realizuar Klubi debatues nëpër shkollat […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: