Përfundoi turneu i organizuar i futbollit dhe basketbollit për shkollat fillore të Komunës së Çairit

vull

Përfundoi turneu i organizuar i futbollit dhe basketbollit për shkollat fillore të Komunës së Çairit. Përgëzojmë të gjitha ekipet pjesëmarrëse për paraqitjen e tyre dinjitoze, profesionalizmin e treguar përmes respektimit të rregullave sportive. Poashtu, falemnderojmë stafin organizativ të turneut, koordinatorët – Ervin Aziri dhe Erhan Ramadan, si dhe mësimdhënësit e edukatës fizike të çdo shkolle që po kontribuojnë në ndërtimin e karakterit sportiv tek nxënësit e tyre.

REZULTATET E NDESHJEVE FINALE:

FUTSAL: SH.F. Imri Elezi 4 – 1 SHF.Tefejjuz

BASKETBOLL: SH.F. Ismail Qemali 29 – 15 SH.F. Vasil Glavinov

Next Post

BDI nga Zhelina : Vendit i duhet një president konsensual për anëtarësim në NATO dhe BE

Bashkimi Demokratik për Integrim ka qëndruar në Komunën e Zhelinës gjegjësisht anëtarët e kryesisë së SHQZ-së kanë vizituar shtabin lokal. Të pranishmëve i’u drejtua shefi i Shtabit qendror Izet Mexhiti, zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu si dhe zyrtarë tjerë partiak të cilët të pranishmëve ua elaboruan rëndësinë e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: