Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Shkëndija kryen detyrën me sukses duke kaluar në turin e tretë, kundërshtari  radhës një skuadër suedeze

1 min read

Skuadra e Shkëndijës ka arritur të shënoj tre gola dhe të pranoj vetëm një në ndeshjen kthyese në Shkup ndaj skuadrës së Valmiers, me çka rezultati përfundimtarë nga të dyja takimet është 5:2.

Autor të golave për Shkëndijën, ishin Bejtulai, Doriev dhe Ramadani.

Shkëndija deri më tani është paraqitur denjësisht në arenën ndërkombëtare dhe jo më kot njihet edhe si përfaqësuesja e shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut.