SHKËNDIJA SË BASHKU ME BALLISTËT, E PËRMBYLLIN SEZONIN NË STRUGËN SHQIPTAR

vull
Kumtesë nga KF “Ballistët”
SHKËNDIJA SË BASHKU ME BALLISTËT, E PËRMBYLLIN SEZONIN NË STRUGËN SHQIPTARE🇦🇱
Marrshojmë fuqishëm në transfertë, atmosfera e 8 Majit duhet vazhduar dhe shijuar këtë fundjavë! Mobilizohemi maksimalisht të gjitha gjeneratat, për spektaklin e radhës!
STRUGA TRIM LUM -vs- SHKËNDIJA
15 MAJ 2022 (E Diell) Tubohemi në qendër të qytetit nga ora 11:30’ kurse nisja do të bëhet në ora 12:00’ Kusht dhe obligim për secilin janë “⚫️bluzat e zeza⚫️” dhe “😎syzat e diellit”😎! Surpriza do të jetë atje, kur krejt së bashku do ta shfaqim ne!
🇦🇱 BALLISTËT … KRENARI KOMBËTARE 🇦🇱

Next Post

Zaev nga forumi ekonimik në Sarajevë: Bllokadat dhe bojkotet nuk janë zgjidhje në kohë krizash

Këshilli, Europa, dhe kështu rajoni, të gjithë ne, nuk përballemi më vetëm me fuqinë e reduktuar prodhuese të kompanive apo uljen e shitjeve për shkak të fuqisë blerëse të reduktuar të qytetarëve, por edhe sfidën e ruajtjes së vendeve të punës”, tha ish kryeministri Zoran Zaev duke folur për pasojat […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: