Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Shqiptarët rrëmbejnë skenën në Angli

1 min read

Kjo e sotmja ishte një mbrëmje me fat për lojtarët shqiptarë.

Florian Kamberi dhe Bersant Celina kanë rrëmbyer skenën në Angli, ku kanë arritur të gjejnë rrugën e rrjetës.

Kamberi ka shënuar golin e dytë të Sheffield Wednesday kundër Sunderland-it (3:0).

Ndërkohë në duelin tjetër mes Wycombe Wanderers dhe Ipswich Town-it (1.4), Celina ka shënuar golin e parë për këtë të fundit, duke hapur rrugën e përmbysjes për skuadrën e tij.