Next Post

Në Universitetin e Tetovës u shënua 7 Marsi - Dita e Mësuesit dhe 8 Marsi - Dita Ndërkombëtare e Gruas

Në Universitetin e Tetovës, me një manifestim solemn të organizuar nga Fakulteti Pedagogjik u shënua 7 Marsi – Dita e arsimit dhe shkollës shqipe, e njohur si Dita e Mësuesit, si dhe 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas. Dekani i Fakultetit Pedagogjik, Prof. Dr. Fadbi Osmani i falënderoi të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: