“SPORT PO, DROGË JO” për ardhmëri të shëndoshë të rinisë sonë

vull

Bashkë me Zëvendës Ministrin për Punë të Brendshme Agim Nuhiu me projektin që sot filloi në palestrën sportive “Enver Idrizi” nën moton “SPORT PO, DROGË JO” hapim një kapitull të ri të bashkëpunimit ndërinstitucional për përforcimin e mekanizmave edukative në mbrojtje të personalitetit të të rinjve tanë nga fenomenet devijuese.

Me ndeshjen e organizuar të futbollit mes të rinjve të Akademisë së K.F. Shkupi dhe K.F. Vëllazërimi nga Sllatina e Tetovës dërguam porosinë e qartë se i shpallim luftë fenomenit helmues të drogës përmes promovimit të sportit si vlerë unike e vitalitetit tonë shëndetësor.

Bashkëpunimin tonë produktiv me Ministrinë e Punëve të Brendshme do ta vazhdojmë përmes leksioneve teorike dhe praktike në shkollat tona fillore që të orientojmë hapërimin e të rinjve në binarët e duhura të ardhmërisë së shëndoshë.

Next Post

Visar Ganiu inspekton nga afër punën e rregullimit të kursive për qarkullimin e qytetarëve në lagjen Çair të vjetër

Kryetari i Komunës së Çairit sot ka Inspektuar nga afër cilësinë dhe dinamikën e procesit të punës për rregullimin e kursive për qarkullimin e qytetarëve në një pjesë të rrugës Vukovarska në lagjen Çair të Vjetër. Visari tha se këtë proces pune do ta vazhdojnë edhe në lagje tjera të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: