Studenti i UT-së Lulzim Ismaili shënon fitoren e tretë me radhë në boksin profesionist

vull

Nën organizim të “Box klub Shkëndija No Limit” dhe promotorit shqiptar që vepron në Leverkuzen të Gjermanisë, Bekim Hoxha, në sheshin “Iliria“ në Tetovë, më 27 korrik 2019, u mbajt turneu ndërkombëtar i boksit, nata e kampionëve UBF. Në kuadër të këtij turneu u zhvilluan gjithsej 8 lufta amatore dhe 7 profesionale me pjesëmarrje të boksierëve nga vende të ndryshme të Ballkanit dhe Evropës.

Studenti i vitit të dytë të Fakultetit të Kulturës Fizike të Universitetit të Tetovës, boksieri Lulzim Ismaili, në këtë turne u ballafaqua me boksierin serb Mihajllo Rajiq. Ai, në këtë duel arriti të shënojë fitoren e radhës në boksin profesionist që në raundin e parë, dhe me këtë e shënoi fitoren e tretë me radhë në karrierën e tij. Ai, i falënderoi të gjithë qytetarët e Tetovës për mbështetjen.

 

 

 

 

 

“Fillimisht dua të falënderoj trajnerin tim Halim Abazi bashkë me promotorin z. Bekim Hoxha për mbështetjen e vazhdueshme që më kanë dhënë gjatë gjithë përgatitjeve të mia. Sigurisht që për fitoret dhe sukseset e mia meritat janë edhe të atyre. Njëkohësisht dua të shpreh mirënjohjen time për të gjithë tetovarët dhe të gjithë shqiptarët që erdhën e më përkrahën në këtë duel. Kjo është fitorja ime e tretë me radhë në karrierë dhe shpresoj se një ditë do ta arrij edhe qëllimin kryesor që të shpallem kampion bote”, tha boksieri Lulzim Ismaili.

Studenti Lulzim Ismaili me sukseset e tij në boksin profesionist i shtohet listës së studentëve të Fakultetit të Kulturës Fizike, të cilët kanë lënë gjurmë në disiplina të ndryshme sportive jo vetëm në nivele shtetërore por edhe në ato ndërkombëtare.

Next Post

Vëllazërimi i Kërçovës do të kërkoj tre pikë në Ohër

Ekipi i Vëllazërimit do te hap sezonin vjeshtore te ligës se dyte perëndim si mysafir edhe atë do te përballet me ekipin e Ohrid ne Ohër.   Ne lidhje për takimin e nesërm Trajneri Nazmi Ajdini tregoi qe ekipi është gati për takimin nesër, ndonëse na pret një transferte e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: