Supertalenti nga Bishatzhini, Toni Domgjoni përkrah rininë e vendlindjes

Blerand Rexhepi

Toni Domgjoni nga Bishtazhini (Gjakovë) është një ndër talentët më mirë në Zvicër dhe është tutbollist i FC Zürich. Toni Domgjoni, çdo vit shkon dhe viziton vendlindjen për mos tu harruar tradita, gjuha dhe ai e din mirë se nga ka ardhur.
Futbollisti, është edhe shumë human pasiqë ndihmon shumë familje në sferën financiare, për të kaluar festat e fundvitit me një dinjitet më të ngrohtë. Toni tani gjindet në Bishtazhin dhe si gjithmonë ai edhe kësaj rradhe ndihmon rininë e Bishtazhint për zbukurimin e fshatit.
Toni është një talent që po tregon lojëra mahnitëse dhe kërkohet nga shumë klube europiane!
Next Post

Elezi: Fillon loja shpërblyese nga TVSH-jaime!

Duke skanuar çdo llogari fiskale përmes aplikacionit të TVSH-jaime nga sot, çdo qytetar në moshë madhore është një nga fituesit e mundshëm të një prej 3.852 çmimeve që arrinë gjysmë milioni euro, kështu thekson zëvendësministrja e financave Shiret Elezi. Skanohet çdo ditë për 10 shpërblimet ditore edhe atë 4 nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: