Takimet me kampionët e sportit të boksit janë motivimi më i mirë për një kryetar komune për të vazhduar punën në shërbim të qytetarëve.

vull

Kënaqësi e imja të mirëpres sot udhëheqësinë dhe boksierët e Klubit të Boksit “Çair” për të shprehur gatishmërinë e Komunës të përkrahë rrugën e suksesit të boksierëve që në vazhdimësi mbajnë Çairin në piadestalin më të lartë të kompeticioneve shtetërore të organizuara nga Federata e Boksit të Maqedonisë.

Mirënjohës për përfaqësimin dinjitoz të vlerave tona sportive nga këto boksierë të shkëlqyeshëm dhe nga puna profesionale e stafit teknik të kësaj skuadre të boksit. Ju dëshiroj shumë suksese në rrugën tuaj me përplot sfida, të cilat me pasionin dhe dëshirën e flaktë që keni jam i bindur se do ti tejkaloni me shumë sukses.

Leave a Reply

Next Post

Fytyra e Teutës u paraqitë në akull, qytetarët të tronditur me këtë fenomen (FOTO)

Rrugët dytësore, tretoaret dhe shumë rrugica në qytetin e Tetovës nuk janë pastruar gjë që ka sjellë nervozizëm tek banorët e këtij qyteti për punën që po bënë kryetarja aktuale Teuta Arifi, transmeton KohaNews. Në rrjetet sociale në facebook, faqe të ndryshme tani kanë filluar edhe të tallen njëherit duke […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: