Themelohet klubi shahit Teuta me seli në Komunën e Likovës,

vull

– Iniciator, kontribues dhe këmbengulës i flaktë që TEUTA sot ekziston dhe e përfaqeson Komunën e Likovës në garat shtetërore.

– Falënderim të veçantë për të gjithë shahistët me në krye shahistin Kumanovarë z.Agim Shemsiun, këshillin Komunal dhe kryetarin e Komunës së Likovës z. Erkan Arifi, për perkrahjen dhe mbeshtetjen financiare.

Next Post

Bregu: Sfida reale e Ali Ahmetit!

Nga Zylyftar Bregu Kur Ali Ahmeti artikuloi se është koha për kryeministrin shqiptar (në Maqedoninë e Veriut) pak kush e morri seriozisht. Shumë syresh menduan se është thjesht slogan i gjetur për makinën elektorale që do të shuhej, sapo të certifikohej rezultati i zgjedhjeve. Koha zhgënjeu skeptikët duke i dhënë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: