Tirana pret finalen e garës së re të UEFA-s

vull

Sot, Shtëpia Evropiane e Futbollit vendosi t’i akordojë Shqipërisë dhe kryeqytetit të saj Tiranës, nikoqirin e finales së parë të garës së re.

Ky është gara e tretë e renditur që UEFA prezanton për të kënaqur vendet më të vogla që rrallë kanë një përfaqësues në Champions League dhe Europa League. Një total prej 184 klubesh nga të 55 vendet anëtare të UEFA-s do të parakalojnë dhe 46 do të bashkohen pasi të eliminohen nga dy garat e tjera.

Next Post

Ministri Spasovski në vizitë të objektit të rinovuar në Njësinë Policore në Zherovjan

Sot ministri Oliver Spasovski, bashkë me zëvendësministrin Nazim Bushi, drejtorin e Drejtorisë për Siguri Publike Sasho Tasevski, zëvendësdrejtorin e Drejtorisë për Siguri Publike Arif Asani dhe funksionar[ të tjerë të lartë policorë kryen shqyrtim të punëve ndërtimore të realizuara në objektin e rinovuar në të cilin është vendosur Njësia Policore […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: