Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

United konfirmoi ardhjen e Lisandro Martinez

1 min read

Manchester United kompletoi transferimin e Lisandro Martinez nga Ajax.

Kontrata është nënshkruar deri në verën e vitit 2027.

Më herët u shkrua se transferimi kap vlerën e 57 milionë eurove dhe se mund të rritet me 10 milionë euro më shumë.