ZYRTARE: MUHAMED SEJDINI, KRYETAR I RI I FFMV-SË

vull

Me 82 vota “për”, një i përmbajtur dhe asnjë kundër, Muhamed Sejdini është zgjedhur kryetar i ri i Federatës së Futbollit të Maqedonisë Veriore në Kuvendin e përgjithshëm që u mbajtë të dielën (sot) në Ohër. Ai në të kaluarën ka qenë nënkryetar i FFM-së, kurse një kohë kryente funksionin e u.d. kryetar të FFM, në vend të Ilco Gjorgjioskit. Sejdini do të ketë mandat deri në vitin 2021, pra dy vite dhe do ti përfundojë mandati, atëherë kur i përfundon edhe delegatëve të tjerë. Në Kuvend morën pjesë 90 prej 96 delegatëve. I pranishëm ishte edhe Davor Shuker, si përfaqësues i UEFA-së.

Next Post

Demokratët në Tuz do të mbështesin kandidatët e Forumit Shqiptar, pa pjesëmarrje në pushtet

Demokratët do të mbështesin zgjedhjen e Kryetarit të Komunës së Tuzit dhe Kryetarit të Kuvendit, por nuk do të jenë pjesë e pushtetit. Këshilli qendror i Demokratëve e ka autorizuar këshilltarin e tyre në Kuvendin e ardhshëm të Tuzit, Shtjefën Camaj, të mbështesë pa kushte kandidatët e Forumit Shqiptar dhe […]

Subscribe US Now