Srgjan Zaharievski: Sukses i madh historik i F.C. Struga TRIM & LUM

1 min read
🎙 “Një sukses i madh historik i Struga Trim Lum. Të gjithë në klub meritojnë meritat për këtë, por sigurisht futbollistët meritojnë lëvdatat më të mëdha. Vështirë se dikush e besonte se Struga do të dilte e para gjatë pushimeve dimërore. Prandaj suksesi është edhe më i madh”.
🎙 “Ndeshja ndaj Akademia Pandev ishte shumë e rëndë për ne, pasi hasëm në një kundërshtarë shumë kualitativ dhe të motivuar. Neve e shfrytëzuam momentin tonë dhe arritëm deri tek 3 pikët e dëshiruara, që vlejnë shumë për këtë pjesë të parë të kampionatit. Tashmë i gjithë fokusi ynë është te ndeshja e javës së ardhshme kundër Skopjes në Shkup, të cilën shpresojmë ta mbyllim me rezultat pozitiv”.