Home / Bota / Stoltenberg: “Gruevski”, nuk është çështje e NATO-së

Stoltenberg: “Gruevski”, nuk është çështje e NATO-së

“Nuk jam unë ai që duhet ta komenton këtë. Kjo është çështje që duhet të diskutohet mes Shkupit dhe Budapestit”, deklaroi Stoltenberg në pres konferencë para mbledhjes ministrore të NATO-s.

Loading...
Loading...