Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Struga ka Alternativë - Koha News
Struga ka Alternativë 1
Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, bashkë me Kryesinë Qendrore të partisë dhe kryesinë e Degës së Strugës, zhvilluan tubim me qytetarët dhe aktivistët nga Struga.
Dhamë llogari për qeverisjen faqebardhë njëvjeçare dhe shpalosëm vizionin tonë për të ardhmen.
Struganët po i përqafojnë masivisht politikat e Alternativës dhe për këtë dëshmon pjesëmarrja e sotme në tubim.

By vull