Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Sylvester Stallone për vdekjen e djalit: “Asnjë dhimbje nuk është më e madhe se kur një prind humbet një fëmijë”

2 min read

Për shumicën prej nesh, shikimi i filmave është një mënyrë për t’u shpëtuar nga realiteti, i humbur në fantazi, ku historitë kanë gjithmonë një fund të lumtur.

Por a keni menduar ndonjëherë për aktorët me ndihmën e të cilëve harroni realitetin? Kush i ngushëllon kur vuajnë?

Sylvester Stallone heshti pas humbjes së djalit të tij të madh Sage.

 

 

 

Sage është fëmija i parë i Sylvester dhe gruas së tij Sasha Chuck, i cili vdiq në moshën 36 vjeçare më 13 korrik 2012 në apartamentin e tij në Los Anxhelos. Shkaku i vdekjes ishte një atak në zemër i shkaktuar nga ateroskleroza.

Vdekja e djalit të tij theu trimin Rocky, i cili kërkonte vetminë dhe privatësinë.

 

 

 

Sylvester Stallone më pas tha: “Asnjë dhimbje nuk është më e fortë se kur një prind humbet një fëmijë. Prandaj u kërkoj njerëzve të tregojnë respekt për kujtimin e djalit tim të talentuar dhe të simpatizojnë dashurinë e nënës së tij Sasha. Kjo humbje e dhimbshme do të na qëndrojë gjatë gjithë jetës. “Sage ishte fëmija ynë i parëlindur dhe qendra e universit tonë.”

Pasi Stallone dhe Chuck u divorcuan, pati një periudhë të vështirë mes babait dhe djalit, por disa vite më vonë ata “varrosën kapelën” dhe madje filluan të bënin filma së bashku dhe të jepnin intervista.

 

 

 

Stallone bashkëpunoi me Sage në Rocky 5, dhe djali i tij planifikoi të prodhonte. Pavarësisht problemeve shëndetësore, askush nuk mund ta imagjinonte se diçka e tillë do t’i ndodhte këtij të riu.

Në Golden Globes 2016, gazetarët e pyetën Stallone se si humbja e djalit të tij ndikoi në punën e tij, për të cilën aktori u përgjigj:

“Më duket se në situata të tilla të ndihmon shumë nëse bën diçka. “Në rastin e djalit tim, doja t’i bëja nderimet e mia dhe mendoj se e bëra”.