Tadiq : Kur hyn Shaqiri…

1 min read

” Unë mendoj se skuadra ishte mjaft e qetë, por kur pëson një gol për 2:2 në fund të pjesës së parë dhe më pas amatore në fillim të pjesës së dytë për 3:2, mendoj se është fjalë për fjalë sikur të kanë qëlluar në Këmbët. Pra… I lodhur? Më shumë i lodhur emocionalisht sesa fizikisht. Ju lodheni emocionalisht sepse doni t’ia dilni “, tha ai. 

Komunikimi midis linjave nuk ishte në nivel, por pse është kështu?

“ Të mos ju them disa gjëra taktike që bëmë… Ne duam të dalim me një mbrojtës krahu në mbrojtësin e tyre, Shaqiri hyn brenda, se Sou ose Froyler sulmojnë hapësirën dhe rrinë atje pas, dikush duhet ta ndjekë. Dhe duhet të ketë komunikim më të mirë ”, shtoi ai.