Alarmon profesori Mehmeti: Kriime ndaj shqiptarëve në Maqedoninë Veriore kryhen edhe sot, para syve tanë dhe të faktorit ndërkombëtar!

vull

Alarmuese Kriime ndaj shqiptarëve në Maqedoninë Veriore kryhen edhe sot, para syve tanë dhe të faktorit ndërkombëtar! Shkruan: Abdulla Mehmeti Profesori Abdulla Mehmeti apelon: “Mediat në gjuhën shqipe dhe jo vetëm, mund t’i ftojnë përfaqësuesit e lartë të Ministrisë së Drejtësisë, të Ministrisë së Punëve të Brendshme apo të Qeverisë […]

Ribashkimi i Luginës së Preshevës me shtetin e Kosovës është para aktit të kryer

vull

Nga Abdulla Mehmeti Çka duhet të dinë shqiptarët për Luginën e Preshevës dhe ardhmërinë e saj? Ky rajon me popullsi shqiptare, i cili aktualisht ndodhet nën Serbi, së shpejti do t’i ribashkohet shtetit të Kosovës. Shkëputja e këtij rajoni është realizuar me forcë, dhunë e hekur, por do t’i rikthehet […]

Partitë politike të pozitës “opozitare” dhe të “opozitës” së pushtetit

vull

Shkruan: Abdulla Mehmeti Një lëvizje politike për të pasur opozitë të vërtetë në radhët e saj, së paku gjysma e anëtarëve, simpatizuesve dhe mbështetësve të saj, sidomos e anëtarëve të organeve drejtuese të një partie, ose disa partive politike që mund ta përbëjnë një bllok të partive, ose të një […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: