A fillon të ndryshoj Teatri i Tetovës

vull

Shkruan Bashkim Sulejmani A FILLON TË NDRYSHOJË TEATRI I TETOVËS… “Dita e mirë shihet që në mëngjes herrët”, nëse kjo thënie është e vërtetë dhe për t`u besuar, atëherë marr të drejtën të them se, pas shumë kohë, në Teatrin e Tetovës, si duket gdhiu një mëngjes i mirë, i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: