Nga sot tërësisht mbyllet për komunikacion rruga në Bit Pazar, në drejtim të QT Mavrovasja

vull

Prej sot me fillim nga ora 08:00 e mëngjesit dhe deri nesër në ora 08:00 të mëngjesit, për shkak të realizimit të fazës përfundimtare të rekonstruimit e mbyllur tërësisht për komunikacion do të jetë pjesa e bulevardit “Krste Misirkov” në drejtim të Qendrës – nga qarkorja e Bit Pazarit deri […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: