FC Shkupi përforcohet me sulmuesin Dembo Darboe

vull

FC Shkupi ka zyrtarizuar marrëveshjen me sulmuexin nga Gambia, Dembo Darboe. Palët kanë arritur marrëveshje dhe kanë firmosur kontratë 2 vjeçare me opsion rinovimi edhe për 1 vit tjetër. “Jam shumë i lumtur që u bëra pjesë e FC Shkupit. Kjo është një eksperiencë e re në karrierën time si […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: