Kuvendi i RMV-së, miratoi nevojën për Ligjin e Prokurorisë Publike

vull

Kuvendi me 57 vota “për” miratoi nevojën për Ligjin për Prokurorinë Publike. VMRO-DPMNE-ja edhe pse ishte prezentë, nuk votoi.   Në Komisionin për çështje evropiane për ligjin do të debatohet të enjten kur opozita pritet të dorëzojë amendamente.   Kujtojmë se për Ligjin për Prokurorinë Publike ende nuk është arritur […]

Vazhdon gjykimi për ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë

vull

Rasti ndodhet në fazën përfundimtare dhe sot pritet që mbrojtja të jap fjalët përfundimtare. Në seancën e kaluar fjalët përfundimtare në më shumë se tre orë i dha avokati i Mitko Çavkovit, Sashko Dukovski. Fjalët përfundimtare do t’i japin edhe avokatët e 16 të akuzuarve tjerë, ndërsa më pas të […]

Subscribe US Now