“Republika e Maqedonisë” u hoq nga ndërtesa e Qeverisë

vull

Këtë mëngjes, fasada e Qeverisë u shfaq pa mbishkrimin “Qeveria e Republikës së Maqedonisë”, me qëllim që në përputhje me Marrëveshjen e Prespës të krijohet një emër i ri kushtetues që përmban mbiemrin “Veri”. Nga Qeveria bëjnë të ditur se shkronjat janë hequr herët në mëngjes për shkak se siç […]

Deklaratë e Qeverisë së Kosovës: Koalicioni është funksional dhe stabil

vull

Në takimin e sotëm të liderëve të partive të koalicionit qeverisës, u diskutua për zhvillimet e fundit politike në vend, për funksionimin e institucioneve, përmbushjen e agjendës qeverisëse dhe legjislative, me theks të posaçëm aprovimin e Buxhetit 2019, pakon e ligjeve përcjellëse, platformën e dialogut dhe çështjen e taksës. Partnerët […]

Subscribe US Now