Shqipëria meriton negociatat dhe PO-ja gjermane e konfirmon

vull

Fjala e Kryeministrit Edi Rama në Kuvend për negociatat Shqipëri-BE: “Shqipëria e ndodhur kundrejt Europës, shumë shpejt mund të hyjë në qytetëri e të përzihet me Europën”. Këto janë fjalët që Sami Frashëri i shkruante në fund të shekullit të 19-të.  Sot jemi në fillim, por jo në fillim fare […]

Subscribe US Now