Hilet dhe rreziqet e marrëveshjes Rama-Thaçi-Vuçiç

vull

Nga DIPLOMATICUS Shkurtimisht për marrëveshjen për ndryshimin e kufijve mes Kosovës e Serbisë mund të thuhet: Marrëveshja Rama-Thaçi-Vuçiç është me origjinë serbe dhe e ideuar nga Vuçiç… Rama është guruja dhe nxitës i saj… Thaçi nismëtar me detyrim i bisedimeve… Mogherini dhe Hahn kanë qenë mbështetës të kësaj marrëveshjeje… Marrëveshja është […]

Subscribe US Now