Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Takim i Kryeministrit Zaev dhe përfaqësuesve qeveritar me deputetë nga partitë politike Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa

1 min read
Sot, 31.03.2021 (e mërkurë), në Kuvend, me fillim në orën 10:00, Kryeministri Zoran Zaev i shoqëruar me përfaqësues të Qeverisë, do të realizojë takim me deputetë të partive politike Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa.
Në përputhje me masat dhe protokollet për parandalim dhe mbrojtje nga virusi korona, insertet dhe fotografitë eventuale nga takimi do të sigurohen nga shërbimi qeveritar për shtyp.
Nëse pas takimit do të parashihen deklarata.

Verified by MonsterInsights