Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Takim i Kryeministrit Zaev dhe përfaqësuesve qeveritar me deputetë nga partitë politike Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa - Koha News
Takim i Kryeministrit Zaev dhe përfaqësuesve qeveritar me deputetë nga partitë politike Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa 3
Sot, 31.03.2021 (e mërkurë), në Kuvend, me fillim në orën 10:00, Kryeministri Zoran Zaev i shoqëruar me përfaqësues të Qeverisë, do të realizojë takim me deputetë të partive politike Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa.
Në përputhje me masat dhe protokollet për parandalim dhe mbrojtje nga virusi korona, insertet dhe fotografitë eventuale nga takimi do të sigurohen nga shërbimi qeveritar për shtyp.
Nëse pas takimit do të parashihen deklarata.
Takim i Kryeministrit Zaev dhe përfaqësuesve qeveritar me deputetë nga partitë politike Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa 4

By vull