Takim mes Vullnet Murselit dhe personelit të Bibliotekës së qytetit 1

Vizitova sot personelin e Bibliotekës së Qytetit të Tetovës, nga afër u njoftova me funksionimin e këtij institucioni i cili me vite pret ndërtimin e objktit të ri dhe që ende nuk është gati.

I sigurova që në fillim të mandatit tim bashkë me ekipin do t’iu sigurojmë hapësira të cilat do ti përshtatim për dy salla leximi dhe një hapësirë që do të shërbej si qendër interneti për nxënësit, studentët dhe qytetarët. Ndërkohë, do të angazhohemi fuqishëm për të marrë sa më shpejtë pushtetin qendror me çka përfundimisht do t’i hapim dyert e godinës së Bibliotekës së Tetovës.

 
Q
 

By vull