Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Taksia fluturuese në Izrael nisi me fluturime testuese me pasagjerë (VIDEO) - Koha News
Taksia fluturuese në Izrael nisi me fluturime testuese me pasagjerë (VIDEO) 1

Ky projekt pilot dyvjeçar synon të krijojë një rrjet kombëtar dronësh që do të përdoren për transportin e pasagjerëve, raporton 24 News izraelit.

Qëllimi kryesor i projektit është të mundësojë transport të shpejtë dhe efikas të pasagjerëve dhe mallrave dhe të reduktojë bllokimin e rrugëve në të gjithë Izraelin. Gjithashtu, projekti synon përmirësimin e shërbimeve tregtare dhe të transportit publik.

Ministri i Transportit Miri Regev theksoi se kjo është iniciativa e parë e këtij lloji në botë që ka një qasje të gjerë dhe multidisiplinare në testimin e teknologjive të reja, duke përfshirë transportin e mallrave dhe më vonë të njerëzve.

By vull