Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Taravari: Marrëveshja për targat, hap pozitiv mbarë rajonin

1 min read

Përshëndesim Marrëveshjen mes Kosovës dhe Serbisë të arritur dje me ndërmjetësim të Bashkimit Evropian.

Ky hap i rëndësishëm i hap rrugë Marrëveshjes për normalizimin e marrëdhënieve mes dy vendeve, marrëveshje kjo që do të ketë ndikim pozitiv edhe në zhvillimet e përgjithshme në rajon.

Ballkani Perëndimor ndodhet para sfidave të rëndësishme për të ardhmen, ndërsa zhvillimet e këtilla pozitive paraqesin shpresë për qytetarët e të gjitha vendeve.

Arben Taravari, Kryetar (u.d.) i Aleancës për Shqiptarët

POSTIM: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02UzTkJFr6aSEHyeBnunVrXqxyGpDb2vmvc1ySg4c7Bo4mZHukNYb8RQKKC6z7xsDdl&id=100044411046937&mibextid=Nif5oz