Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Taravari takon prindërit e Ëmblës: Për këto fëmijë duhet të kujdesemi më shumë se sa për fëmijët tonë - Koha News
Taravari takon prindërit e Ëmblës: Për këto fëmijë duhet të kujdesemi më shumë se sa për fëmijët tonë 1

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari gjatë ditës së sotme takoi të atin e Ëmblës për të zgjidhur problemin që u bë publik gjatë ditës së djeshme.

Sipas Taravarit, kjo ngjarje është një alarm i mirë për vetëdijesimin dhe ndërgjegjësimin e të gjithë qytetarëve ndaj këtyre fëmijëve.

“Këto fëmijë janë dhuratë nga Zoti dhe duhet të kujdesim për ata më shumë se sa për vetveten dhe më shumë se sa për vetveten tonë’, u shpreh Taravari.

Kujtojmë se gjatë ditës së djeshme u raportua se në një shkollë të Gostivarit, prindërit e fëmijëve kishin nënshkruar peticion kundër një fëmije me “Down Syndrome”.

By vull