Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Taravari:Kënaqësi të mirëprisja znj. Ami Larsson Jain, Ambasadoren suedeze në Maqedoninë e Veriut. - Koha News
Taravari:Kënaqësi të mirëprisja znj. Ami Larsson Jain, Ambasadoren suedeze në Maqedoninë e Veriut. 1

Kënaqësi të mirëprisja znj. Ami Larsson Jain, Ambasadoren suedeze në Maqedoninë e Veriut

 

E urova Ambasadoren Larsson Jain për fillimin e Presidencës suedeze të BE-së dhe e falënderova qeverinë mike suedeze për ruajtjen e momentumit për integrimin evropian të Ballkanit Perëndimor.

 

Diskutuam zhvillimet në Maqedoninë e Veriut dhe në rajon dhe ramë dakord për nevojën për stabilitet politik në këtë vit vendimtar që duhet të kulminojë me hapjen e negociatave për anëtarësim në BE.

 

Diskutuam gjithashtu nevojën për të shpejtuar reformat në shtetin e së drejtës dhe në antikorrupsionin. Në këtë drejtim, programi i madh dypalësh që do të zbatohet nga ambasada suedeze është një zhvillim shumë i mirëpritur për vendin.

 

Arben Taravari, kryetar i ASh-së

By vull