“Të festojmë jetën” eventi unik nga shoqata “Ezra” me qëllim të sensibilizimit të popullatës për luftën kundër kancerit të gjirit 1

“Të festojmë jetën” eventi unik nga shoqata Ezra dhe me qëllim të sensibilizimit të popullatës për luftën kundër kancerit të gjirit.

Në këtë ngjarje ishte i pranishëm edhe kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu bashkë me ambasadoren e 🇺🇸Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ekselencën e saj Angela Ageler, zonjën e parë të shtetit Elizabeta Gjorgjevska, zv/ministrin e shëndetësisë dr. Vlladimir Rendevski, mjekë eminentë dhe shumë mysafirë të tjerë. Ndërsa u përçua porosia se duhet të flasim dhe të kemi një ndikim të rëndësishëm edhe në rritjen e ndërgjegjësimit kolektiv për rrezikun që mbart kanceri i gjirit për më shumë se një ditë, më shumë se një muaj.

Lufta globale kundër kancerit të gjirit meriton vëmendjen e të gjithëve ne.

Shëndeti i grave duhet të jetë gjithmonë në vëmendjen tonë. Aq më tepër kur luftojnë me sëmundjen, me vuajtjet dhe trishtimin që ajo sjell.

By vull