Bisha me katër rrota: Audi R8 RWD Panther Edition

vull

Audi ka zhvilluar R8 RWD Panther Edition me rrota të pasme për vitin 2021, me serinë e kufizuar në vetëm 30 njësi.

Mundësohet nga një motor V10 me aspirim natyror 5.2 litra me 540 kuaj fuqi dhe 540 Nm çift rrotullues maksimal. Përshpejton nga 0 në 100 km / orë për vetëm 3.7 sekonda, ndërsa shpejtësia maksimale është 323 km / orë.

Next Post

Një "enigmë" naziste e gjetur aksidentalisht në Detin Baltik

Zhytësit gjermanë që pastrojnë Detin Baltik nga rrjetat e hedhura të peshkimit kanë hasur në një makinë të rrallë të enkriptimit Enigma të përdorur nga ushtria naziste gjatë Luftës së Dytë Botërore në gjirin Gelting, që besohet të jetë hedhur nga një nëndetëse e mbytur. Megjithëse fillimisht mendoi se ishte […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: