Bitcoin njoftoi se që nga fillimi i vitit, ka pasur një rritje prej 90 përqind

vull

Ky është një tjetër në një seri lajmesh pozitive për kriptovalutën këtë vit. Investitorët dhe kompanitë institucionale gjithnjë e më shumë po mbështesin bitcoin. Tesla rriti vlerën e saj kur njoftoi se po blinte bitcoin me vlerë 1.5 miliard dollarë. Kompania gjithashtu tha se monedha e kriptuar mund të përdoret për të blerë automjete, duke nxitur kompanitë e tjera të bëjnë të njëjtën gjë.

MasterCard gjithashtu njoftoi planet për të mbështetur kriptovalutat në platformën e saj këtë vit. Apple njoftoi në shkurt se do të mbështeste gjithashtu pagesat e bitcoin. Analistët besojnë se nëse të gjitha kompanitë pranojnë bitcoin si mjet pagese, rritja e kësaj monedhe dixhitale do të jetë e pandalshme.  

Next Post

Qazimoski nga Llabunishta e Strugës: Na quajnë torbeshë, por ne jemi shqiptarë!

Ish kryesuesi i këshillit të komunës së Strugës, Avdullah Qazimoski në STRUGA TV, u shpreh se me banorët e Llabunishtit dhe fshatrat rreth saj po luhet me identitetin e tyre , duke i quajtur edhe torbesh edhe shqiptar. “Ne na quajnë torbesh, por ne jemi shqiptar, … ne jemi shqiptar. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: